Donatıpro Nasıl Geliştiriliyor?


Donatıpro™ kullanıcılarının çok iyi bildiği gibi, gelişim sürecine doğrudan dahil olunabilir. Yani kullanıcılarımız Donatıpro™'nun geliştirilmesinde büyük katkı sahibidir.
Bildiğiniz gibi Donatıpro için her yıl yaklaşık 10 güncelleme ve 80~100 arasında yeni özellik gelir. Bu güncellemelerle birlikte gelen yeni fonksiyonlar kullanıcılarımızla kurduğumuz karşılıklı etkileşimle yapılır.

Kullanıcılarımıza yaptığımız ziyaretleri her zaman çok önemseriz. Çünkü bu ziyaretlerimiz hem dostluğumuzu pekiştirip, hem de bize donatı detay çizimi hakkında bilmediğimiz şeyleri öğretiyor. Elbette ziyaret edemediğimiz, telefonlarla veya destek formumuzla bize ulaşan kullanıcılarımızla da sürekli etkileşim halindeyiz.

Donatıpro gelişim süreci nasıl işler?


Kullanıcılarımızdan gelen talepler ile bizim ürettiğimiz fikirler vakit geçirmeden derlenir ve geliştirme veri tabanımıza "onay bekleyenler" kuyruğuna eklenir.  Geliştirme ekibimiz bu kuyruktaki istekleri dikkatlice inceleyerek kabul ya da red işaretlemesi yapar.

Daha önceden yapılmış ya da yapılması çeşitli nedenlerle zor olan istek ve fikirler red, diğerleri de geliştirme planına alınarak kabul edilir.

Kabul edilenler "Geliştirme Bekleyenler" kuyruğuna, reddedilenler "Reddedilmişler" kuyruğuna gider. Böylece müşterilerimiz sorduğunda bu kuyruklara bakarak durum hakkında bilgi verebiliriz.

Geliştirilen özellikler "Yayımlanma Bekleyenler" kuyruğuna gider ve ilk güncellemeyle yayımlanırlar. Sizlere bu günceden duyurduğumuz güncellemelerde nelerin yeni olduğunu yukarıda resmini gördüğünüz veri tabanından bakarak bildiririz.

Sonuç olarak tarihçemizde de ilk sürümden bu güne kadar tüm yenilikler yer alır.

Siz de Donatıpro'nun gelişimine katkıda bulunmak istiyorsanız iletişim formumuzdan bize ulaşabilir, fikir ve isteklerinizi iletebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LAYOUT KULLANARAK KİRİŞ PAFTASI HAZIRLAMAK ve ÖLÇEKLİ ÇIKTI ALMAK

Donatıpro 7 Çıktı!